onsdag 5. mars 2008

La englene...


Vi vet aldri hva som kommer! Vi vet aldri hvor lenge vi skal være her på jorda... Det kommer alltid som et sjokk når en av våre kjære blir syke... Pappa fikk hjerneblødning forrige uke, og ligger fortsatt i respirator. Det er unntakstilstand i heimen, og vi håper bare på det beste! Det ser bra ut, men det er fortsatt alvorlig!

Denne LO måtte jeg bare lage!!!!!! Scrappedugnaden hadde en utfordring om å lage en LO i fra hjertet, og det passet veldig godt for meg akkurat nå.

På LOen står det:


"Send engler til å vrimle omkring. La de passe på i solskinnet, myldre i skyggene og danse i drømmene. La de vokte veiene om dagen og kysse kinnet om natten. Pass på at pappa her det godt, og at han våkner igjen..."

4 kommentarer:

Hege sa...

En nydelig LO Torill. Huffameg - historien din rørte meg!!! Jeg opplevde det samme med mamma for få år siden. Det er på mange måter bra vi ikke vet alt som venter oss!

Hilde sa...

Ufattelig sterk kost Torill!
gråter en skvett jeg!!
Håper inderlig at alt går bra med han!

Klem fra meg!!

Aquarell sa...

Nydelig side, dette, og sterk og flott tekst.
Håper pappen din blir bedre...:)

Hanne sa...

I alle dager...! Her sitter jeg med klump i halsen og tårer i øynene. Vet av egen smertelig erfaring hvor fort livet kan snu fra glede til sorg, og håper inderlig dette går bra!!! En utrolig gripende og nydelig tekst du hadde skrevet! Masse klemmer fra meg.