lørdag 12. juli 2008

Birthday-calender in clear

Now I'm finished with my project. It is a clearalbum that I have used to make a calender. For some months ago, I was on a class to make a birthday-calender. It was my dear friend Gitte who was the brain behind this. Since then I have made some other calenders, but never in clear.

So thank you Gitte!!!!

Here is some pictures:


Nå er jeg endelig ferdig med prosjektet mitt. Jeg har brukt en clearalbum for å lage en bursdagskalender. For noen måneder siden, var jeg på kurs for å lære å lage slike kalendere. Og Gitte var hjernen bak! Siden da har jeg laget flere kalendere, men aldri i clear. Så tusen takk Gitte, for at du introduserte meg for kalenderen! Det har vært spennende, og tidkrevende, men nå ser jeg meg fornøyd med produktet!

Nå er det opp til dere om hva dere synes. Vil dere se den "live", kan dere titte innom Steffens http://www.hobby-norge.no/butikk/, i Oslo. Der vil den dukke opp til utstilling om ikke så alt for lenge!

8 kommentarer:

Camilla sa...

*Sukk* Helt nydelig!!!! Utrolig imponert!

Karen M. Thaule-Pedersen sa...

Denne var utrolig flott!! Den bør du være veldig fornøyd med!:) Og resten av det du har her er fabelaktig!

Kristine sa...

Wow Torill! Her har du lagt ned masse timer!
Rålekker er den!

Hanne sa...

ÅH herrejesus, så lekker!!! Åsså så utrolig smart å lage den "in clear"! Kan godt skjønne - og se - at det ligger noen timer bak denne her, ja!

Ny-bloggen din er forresten innmari fin, den hever det aller meste :)

Er hjemom i bare noen dager, men det hadde jo vært trivelig om du tok deg en tur, ja, sender en sms når jeg er hjemme :)

Anonym sa...

Oh my gosh Torill.....this is an absolutely AMAZING calendar......you are just so talented and wonderfully creative! I love your work, it is so inspirational. There are so many gorgeous details to look at...you have beautiful style my friend.
Hope you're having a great Saturday.
Love
Carole ;o)

Kaia sa...

ÅÅÅ den så kjempefin ut. Så flink du er !!!
Fortsatt God Helg;-)

Bev sa...

Oh wow!! This is truly gorgeous! I love all the detail and embellishments - stunning!

Hilde sa...

Hei du!
Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min, jeg har vært litt lite aktiv i det siste. Fortsatt sykemeldt, men er bedre nå og det går rette veien. Nye medisiner prøves ut og jeg krysser fingrene. Gleder meg til å begynne på jobb igjen nå!

Også; NYDELIGE clearalbum du har laget. Har et liggende her, og nå ble jeg jammen inspirert til å lage kalender av det. Så utrolig smart!

Ønsker deg og dine en fortsatt fin sommer.