onsdag 21. oktober 2009

Varm i hjertet og ny blogg

Etter å ha produsert så mange AJ-sider, og hatt AJ-kurs rundt-omkring, og etterspørsel(:0), så har jeg laget meg en egen ArtJournal-blogg. Den finner du på www.artjournalscreppa.blogspot.com. Der ligger også mine gamle sider.

Åshild fortsetter med å inspirere og utfordre til ArtJournal hun! Og denne uken er det dette vi skal gjøre:

Tema for ukens side er ”Gode minner”. Jeg vil at du skal ha fokus på hendelser som av en eller annen grunn har satt varige spor, opplevelser som gjør deg varm i hjertet. Kanskje de fyller deg med latter, eller varme, eller kanskje stolthet? Det kan være opplevelser fra reiser, fest eller hverdag. Ordet ”varm” skal være med på siden din, og denne gangen vil jeg at du skal bruke klistremerker for å skrive en del av (eller hele) teksten. Jeg vil også at du bruker silkepapir. Og ukens teknikkutfordring er å bruke tegning – Bruk lilla som farge. Få også med rektangelformen på en eller annen måte. Du skal bruke et printet bilde, blomster som pynt og i tillegg skal du benytte blekk.

Og her er min side!! Tenk jeg har tegnet... uten tusjer først... hi hi. Blomstene har jeg tegnet med mine ProMarkere, silkepapiret er et lilla ark med prikker, blekk er den svarte kanten rundt. Jeg blir varm i hjertet når jeg møter sjelefrender. Når du bare kjenner at han/henne er bare så hærlig - skulle tro vi hadde kjent hverandre lenge!!! Har møtt flere slike i mitt liv - Einar er jeg jo gift med også!
Det er litt spesielt - ikke sant Ida?

8 kommentarer:

Kaia sa...

Den var kjempeflott.
og blomstene dine er så lekre !!!
Ha en flott dag.
Klem fra Kaia

Monika sa...

Så flott ... finnes jo en tegnekunstner i deg også jo :)
Flotte farger var det også på denne siden!

Jeg leste oppgaven i går jeg også, og fant ut at det å tegne var nok ikke noe for meg :?

Asil sa...

Gratulerer med ny blogg! :)
Og så stilig tegning!

Hege sa...

Stilig, Torill!! - Du kan jo tegne du!!
Jeg har anskaffet silkepapir, så jeg er da så smått igang...

Iselind sa...

Du er flink med dette altså. Her har jeg noe å lære.
vet du, det kribler i magen av spenning til scrappeningen. Gleder meg skikkelig til å være med på kurset ditt. Bare litt over en uke igjen:)

Ha en fin dag

Iselind

Gladie sa...

Så nydelig denne var!

Magia da Inês sa...

Olá amiga!
Conheci seu cantinho e amei!...
Lindo, criativo, alegre e inspirador.
Parabéns pelo seu trabalho!
Espero você em:
magiadaines.blogspot.com
Beijinhos carinhosos.
Itabira - Brasil

Ida / Little sa...

Vil du gifte deg litt med meg å? :) Hihi. Jeg kikket faktisk på bilde av oss igår og smilte lurt! :) Høy fem for at du har sluppet deg helt fri å tegnet fra bunnen av. Det blir jo så FINT!! Nå følger jeg også AJ-bloggen, kan ikke gå glipp av noe ;p

Ha en flott søndag, jeg må "hvile" for jeg trodde jeg kunne drikke like mye øl som jeg pleide når jeg var ute å luftet meg igår.. Ahhh *sliten*

Klem Ida