fredag 1. april 2011

EN DAG FOR NYTELSE!!!

1. april og vår!!! Deilig å nyte slike påskeværsdager som i dag! Da er det ekstra deilig å jobbe i barnehage og kan nyte dagen ute sammen med lekende og lærende barn!


"Hva er nytelse for deg?

En kopp kaffe tidlig på morgenen?

Sove til klokka 8? En tur i skog og mark?

En liten lubben barnehånd i din?

Bånn gass på motorcrossbanen?


Livet består jo av en lang rekke nytelser, både store og små. Alt fra de koselige hverdagsrutinene som gjør hverdagene så deilige, til store reiser og ekstreme opplevelser. Nytelse kan være en følelse av rolig velvære, men også at adrenalinet pumper gjennom kroppen.


Vi i ScrappeHuset vil at du denne gang skal la deg inspirere av ordet nytelse, og lage noe ut fra det! En deilig, bred oppgave som vi håper vekker mange slags assosiasjoner og idéer hos dere, og vi gleder oss til å se hva dere får ut av det! Fristen er 30. april midnatt. "


Sponsoren vår for denne utfordringa er Maja Design! Og vi har fått så mange hærlige ark! Utrolig arti å jobbe med slike flotte farger og design!! Jeg MÅTTE lage både et kort og en LO! Kosa meg så med dette kortet!!


Kortet er laget etter en mal jeg har lånt fra kjære Anita . Dette er er et kort, perfekt til konfirmanten! Med plass til gavekort eller penger inni! Tusen takk for lånet! Du er så snill!

Sponsorbruk: Maja Design - mønsterark Inkido - svart blonde, sommerfuglstempel Pretty Vintage - vintagebilde North Star Stamps - tekststempel (framside) Kort og Godt - tekststempel (innside) Papirloftet - blomster KortHobby - metallpynt


Så var det LOen om nytelse! Her er det McDonald-ketchupen som nytes! Må få med seg alt!!Sponsorbruk; Maja design - mønsterark Kort og Godt - bakgrunnsark Papirloftet - klistremerker og blomster GlueDots Zva Creative - bling og blomster Perlehuset - knapper Familieminner - bånd og Shimmerz AdornIt - små bokstaver

6 kommentarer:

Trine Lise sa...

Supert kort! Nydelige ark ja, sikkert ikke noe problem å bruke. LOen er bare herlig :)
God helg!

Ann-Karin sa...

kjempeflott kort :) God helg :)

Aquarell sa...

Kjepeflott, både kort og LO! :)

Vibeke sa...

Flinke flinke Torill!!!
Kortet ditt er bare så flott - og LOen så herlig. :)

6 dager igjen:):)

Iselind sa...

Skikkelig lotte ting du har laget- det kortet er jo bare så nydelig!

Gleder meg sykt til neste helg.

Klemz

Hilde/Scoobie sa...

Vel, det er tydlig delte meninger om hva som er godt og kan nytes.... grøss... Men LOen var skikkelig stilig - flotte farger og flott design.

Kortet ditt ga meg noen ideer om hvordan jeg kan lage litt mere spennende bursdagskort for 11-åringen som mener penger er den eneste saliggjørende gave :-) Takk for tipset!