lørdag 27. august 2011

Roterommet - ArtJournal med PanPastel


For noe tid tilbake fikk vi i ScrappeHuset via Mona, tidligere daglig leder av Fix Idé, noen bokser med Pan Pastels fra Global Hobby til å leke oss med.


Fra Global Hobby sin nettside:
Formålet med Pan Pastel er at kunstneren enkelt kan hente, påføre og kontrollere pastellen som om man maler. Pastellen påføres med Sofft svampredskaper som er utviklet spesielt til dette. Man har bokstavelig talt tatt stiften fra pastellen, og har oppnådd en ekstra bløt pastell som hadde vært så bløt i stiftform at det ikke hadde vært mulig å holde den. Gjør det enkelt å blande farger, og gir en nesten støvfri påføring.

Pan Pastel inneholder kun de beste pigmentene med utmerket lysekthet, og minimalt med bindemiddel og fyllstoff. Det resulterer i meget intense og fargesterke farger som avgir lett farge og støver minimalt. Fikseres som vanlige pasteller.
Pan Pastels har en stund vært kjent og kjært blant de som sysler med art journaling, og nå har også vi scrapperne lagt vår elsk på dette herlige produktet.


Her er hva jeg har tryllet fram med bruk av PanPastels:
Det ble en ArtJournal-side.

Jeg har "malt" med mine PanPastel. Dekket hele siden med Gesso først og så med PanPastel. Lys farge først og markere ytterst. Fikserte dette med FixIt-spray. Tegnet rundingene etterpå med turkisfargen.

Sponsorbruk:
PanPastel fra Fix Ide Hobby (Diarylide Yellow, Orange,Turquoise shade
Papirloftet - klistremerker
Tattered Inspiration - blomsterbildet
Studio Calico
- luftballong
Andrine & Marens Landhandleri - tape


Titt innom ScrappeHuset for å se hva de andre jentene har fått til!

2 kommentarer:

Anne Kristine sa...

Åh! Så herlig side...elsker de fargene du har brukt...herlig!!!
God helg :o))
Klem Anne

Marianne/skorpionen sa...

ELSKER!!!
Så herlig og så glade /energiske farger!!!