mandag 3. oktober 2011

Mitt lille land...

   Inne hos oss i ScrappeHuset har vi kommet med en ny utfordring til deg!
Hadde du en favoritt-barnebok da du var liten?
En bok som bringer frem nostalgi og minner om kvelder i mammas armkrok? Kanskje leste bestemor for deg? Ettermiddager på pappas fang sammen med søsken og en god bok? Lesestund i barnehagen?

En ny bok med ”ny-lukt”, lyden av en perm som knekker for første gang du åpner den, eller duften av en spennende, gammel bibliotekbok. En bok som ble lest gang på gang på gang. Fargene, skriften, bildene, detaljene...

Kanskje har du en favoritt av nyere dato som du leser for ungene dine? Den gode avslappende stemningen før sengetid. Kveldsroen. Spenningen i en god eventyrbok. Diskusjonene med ungene etterpå. Refleksjonen, rekreasjonen, flukten fra hverdagen, fantasiens verden.

Finn frem boken og finn inspirasjon i den. Det kan være alt fra innhold, til spreke/morsomme/flotte detaljer, stil, rim & regler, skrivemåte, skrifttype, fargebruk, tekst...

Del med oss hvilken bok eller hva du er blitt inspirert av.
Det er Papirpikene som sponser premien i denne runden!

Jeg har laget meg en egen bok jeg, og lot meg bli inspirert av stemningen ei bok kan gi meg. Stillhet, og ro. Og totalt inn i mitt lille land - helt for meg selv sammen med min fantasi! Bokcover, med bokstaver og tittel.

Sponsorbruk: Papirdesign - svalene

8 kommentarer:

Lene sa...

Journalingboka di er så lekker !
Tusen takk for godt selskap i helgen! Det er så herlig å sitte ved siden av deg (når du er der vel å merke)...:)))

Klem

Aquarell sa...

Kjempeflott bok. likte virkelig fargene du har brukt på denne. :)

Vibeke sa...

Nok en flott side fra deg. Elsker hvordan du har brukt svalene:):)

BME sa...

Så nydelig bok, og så lekre farger.

Hildegunn sa...

Superflott side til boka di! Tittelen passer jo så bra i disse "mitt lille land"-tider. Flotte farger du har brukt!

Nå har jeg endelig kommet inn på hobbyrommet. Litt rydding gjenstår, men jeg er iallefall igang igjen med papirarbeid som er så koselig!

Klem

BME sa...

Takk for at du tittet innom meg og la igjen en kommentar :) Skulle så inderlig ønske å være med på en av dine kurs, har nå sjekket alle bloggene dine og er MEKTIG imponert. Men litt lang vei...

Wibeke sa...

Den vakreste boka jeg har sett <3 Kan sitte å se og se i timesvis på verkene dine! Og jeg føler meg så heldig som fikk muligheten til å bli så godt kjent med deg i helgen :-) Jeg hører den klingende dialekten din ennå - helt herlig!
Håper vi får muligheten til å treffes en annen gang også.

Stor klem

Ellen sa...

Fikk ikke sett på boka di jeg, ble så opptatt av mine egne greier! Skjønn utfordring. Lenge siden jeg har vært på Scrappehuset. På tide! Takk for overveldende kommentar!!!