lørdag 16. juni 2012

GjesteRommet - I toppen av et 3


Det er klart for en ny Gjest inne hos oss i ScrappeHuset, og det er ingen ringere enn Ingvild Bolme! Det er så kjekt at hun ville bli en av våre gjester, og denne dama vet å inspirere!!!

Utfordringen vi fikk av Ingvild er denne;


* Finn en bildeserie på 2-3 bilder som er tatt med korte mellomrom og som er fra èn og samme scene/hendelse. Bruk ett av bildene som et vanlig bilde som viser bakgrunn/omgivelser i hendelsen. Bruk så det/de neste hvor du klipper ut person/motiv og setter det/de sammen med det første bildet som en bildeserie på layouten slik at det skaper et inntrykk av bevegelse. For eksempel at en person på bildet kommer ut av fotografiet og trer inn i layoutens verden. (Se vedlagt eksempel “Magnificent Spring”.) 


* Design layouten til å passe til farger og tema i omgivelsene fra hovedfotografiet, slik omgivelsene passer inn med layout designet. Prøv å skap en “verden” på layouten som motivet på fotografiet kan “tre inn i”. Du kan ta i bruk all slags pynt og teknikker som stempling, blomster, rub.ons osv for å skape det inntrykk du er ute etter.
 


Vi jentene i Huset har kastet oss over utfordringen!!
Som dere ser så har vi fått boltra oss i de lekreste produkter fra Prima:):)

Her er min løsning:


Sponsorbruk: 
Prima: mønsterark, filttre, treknapper, hvite charms,
 bokstaver, blomster, journalingkort


Gå inn på ScrappeHusets blogg, så ser du hva de andre har gjort også!

5 kommentarer:

Ida / Little sa...

Kjempe kul apekatt som henger i treet! :)) Liker scenen din!! :)

Klem Ida

Luce sa...

Kjempeflott lo! Kult klatrebilde, stilig med tremønsterarket og det friske grønne arket som du har dempet med maling - flott tre/plante og ellers flott pyntet :o)
Ha en fin helg :o)

Marthe sa...

Herlighet, den layouten der var så utrolig fin! Det må være noe av det fineste jeg har sett :) Utrolig fint å bruke et vanlig fotografi, og ett der man har klippet ut personen.

God helg :)

Monika sa...

Så herlig denne var :)Morsom oppgave!!

Tone-Lill sa...

Så stilig scrappe scene du har laget til disse kule bildene, dette ble tøft!!!
:)