søndag 14. september 2008

Produksjon på treffet

Enn å være så heldig å bruke en hel søndag på verdens deiligste hobby!!! Helt uten dårlig samvittighet for at du skulle ha gjort noe annet! Bare sitte der fra kl.09.00 - 19.00 og SCRAPPE!!! Det er så DIGG!!!

Jeg fikk laget 3 LOer og 2 kort på denne dagen. Og så fikk jeg startet på en kalenderside. Den får jeg gjøre ferdig på onsdag - for da er det et lite treff til - privat, sådan! Ganske fornøyd:-)


I am so lucky! Sitting in my new room downtown, and have the hole day. The hole day to play with my crafts, together with others who love this too!!! Isn't it great!!!

I made 3 LO's and 2 cards, and started with one calanderpage. The page I have to finish on Wednesday.

Here is my LO's (Two of them are inspired from the LO's below):

3 kommentarer:

Hege sa...

Takk for en herlig dag!

oheidia sa...

Hærlige LO'er! Jenny fikk også laget et dyr i sukkerspinn i Bulgaria - tøft at du fikk scrappet det! jeg tror ikke jeg tok bildet av sokkerdotten!

Hærlig å være så produktiv. Jeg håper jeg får scrappet litt neste uke. Når jeg ikke helt vet hva jeg skal scrappe så lager jeg kort om dagen. Men, jeg trenger trening på kortlaging så det er jo greit!

:=) Klem Heidi

Moia sa...

Så fine layouter du har laget på treffet. Alltid koselig å kunne sette av en hel dag og bare kose seg med verdens beste hobby. Ha en fin søndag. Klemz fra Moia