onsdag 18. august 2010

Kort med blomst


Da har jeg prøvd meg på litt blomsterlaging, og det ble et lite kort av dette! Det er mange bursdager og bestillingskort går det også i. Dette var morsomt - så det blir nok flere slike blomsterkort!


Ellers så er jeg litt stolt over å ha blitt en av favorittene på Vintage utfording med mitt "Scrappehuset strekker seg litt lenger"-kort!!! Tusen takk!!

8 kommentarer:

Hege sa...

Så stilig!!
Må få prøvd meg på sånne blomster jeg også, men mangler en punch i mellomstørrelse - vet ikke om det funker med bare stor og liten?

Så koselig at du savna meg da! (siden onkelen spurte pent om å få sykle med gutta på kamp/ballbinge så jeg kunne få slippe sa jeg ja til det gitt)

Hjemmkos sa...

Så flott og stor den blosmten var:)
I wish kan jeg vel si om å lag esånne selv...hehe

Julia sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar.
Det blir desverre ikke Trondheimstur på meg. Litt mye å styre med her hjemme med bygging av nytt hus og aktive barn. Men til steinkjer er jeg klar igjen :-)

Stilige blomster du har laget!! Du lager mye fint og jeg følger med :-)

Lambi sa...

Wow, sååå lekker blomst! Den var bare nyyydelig! :) Fott kort ble det jo også! Gratulerer som favoritt da, slikt er moro! :) Klem

Marie Wisén sa...

Hej!

ÅÅÅÅÅ nu var det aldeles för länge sedan jag var inne här hos dig! SÅÅÅÅÅ mycket fint!

Många kramar Marie

sjeroks sa...

åh, kjempe flotte kort:D
ønsker deg en flott torsdag.
klem fra siri

pia iris sa...

en virkelig herlig blomst og et flott kort. og du kan med rette være stolt av det kortet hos vintage-utfordringen, for det var også flott + at de hadde jo veldig mange flotte innleverte bidrag og. ha en flott torsdag. klem pia

Mette sa...

Så flott kort og blomst!! Disse blomstene er jo lette å lage og de blir utrolig flotte!
God helg:)
Klem Mette