søndag 1. august 2010

You say it best...

Ny måned og ny utfordring på Scrappehuset!

Ute i blogg og forumsverden ser vi at mange lar seg inspirere av sanger og musikk. Vi har ikke planer om hverken å kopiere "Scrapping the Music" eller ta dette geniale konseptet inn i Huset, men vi har så lyst til å starte august med sang og glede!!! Det skal danses på bordet og vi skal virkelig hylle det nye "året"! Ny start på skole, barnehage og jobb! Tilbake til de gode rutinene igjen - og vi er fyllt med glød og iver etter en deilig ferie :0)

Det er alltid noen sanger som betyr litt mer for oss. Kanskje synger du alltid "Når Trollmor har lagt sine 11 små troll" til lille vennen ved senga? Eller har du en spesiell sang du fikk ditt 1.kyss til?, eller en sang som du forbinder med noen...

La deg inspirere av denne sangen, og lag noe! Kort, LO eller noe annet kjekt! Bruk en strofe eller ord som tittel, scrapp stemningen sangen gir deg... La deg bli inspirert av musikkens verden - og vær kreativ!!

Lykke til!

Premien er sponset av Pretty Vintage!!! Dette er skikkelig eksklusive ark!!Jeg har brukt ark og bokstaver sponset av ScrapShop denne gangen, litt mist og de gule bokstavene er sponset av Studio Calico.

2 kommentarer:

Ann Cicilie sa...

Jeg synes denne er så utrolig fin, og passer godt med bilde og tittel!

Klarer liksom aldri helt den stilen der jeg, for jeg har litt vanskelig med å stoppe pyntingen på det rette tidspunkt ;D

Vibeke sa...

Denne ble så fresh!! Likte veldig godt oppsettet du har brukt her!! Lekkert:)