fredag 9. mai 2008

favorittutfordring på scrappedugnadenDette er oppgaven: "Oppgaven: 6 måneder med Scrappedugnad betyr at vi nå har over 12 utfordringer liggende i arkivet vårt - og vi tenker å ta en liten trip down memory lane og utfordrer deg til å sjekke ut favoritt-utfordringen din og lage noe nytt til den!! Du har en uke på deg på å linke det du har laget i kommentarene her - fristen er altså 11. mai. Lager du flere ting får du enda flere sjanser til å vinne noe - vi trekker nemlig alle premiene til forskjellige vinnere blant alle som deltar!!"

Å velge ut en utfordring blant alle de flotte... vanskelig. Men jeg valgte faktisk å lage et "vennskapskort", fra Monicas kort-utfordring i februar. Og jeg vet hvem som skal få det også!!! hi hi

"Du skal lage ett kort med vennskapstema, i valgfritt format. Det skal være minst to blonder/bånd på kortet sammen med noe i metall. Bling må vi ha med, og noe må være distresset - og selvfølgelig må noe være stemplet…"


Jeg har brukt en papirpose og dekorert den, slik at jeg kan bruke kortet som en gavepakke også! To fluer i en smekk! Har ellers brukt ark fra 3ndy paper, tapet, blomster fra prima og en svart silkeblomst som var klar for noe annet enn å pynte opp i stua..., et metallhjerte, knapp, bling fra Junkitz, noen paljetter, Revolution-swirl, stempler fra Stempelglede og Ditten og Datten, blonder og bånd. Tror det var alt!!!

5 kommentarer:

Rita sa...

Hei igjen.

Har nettopp kommentert gaveposen din på Papirgleder. Men kan gjerne skrive her også at den var aldeles nydelig ;o)) Flotte farger, og fin pynt!!

Takk for kommentar hos meg, så kjekt! Har faktisk ikke scrappet enda,lager bare kort. Så jeg håper ikke det var en utfordring???.... Bloggen min er også kommet til pga en utfordring, kan ikke være chicken heller...

En stor ære det om du vil linke til meg. Takker!!

Ha en fin pinsehelg med familien din. Leste i uka at pappaen din døde, og det var forferdelig trist å høre. Så regner med dere tar dag for dag, og bare er sammen. Lykke til!!

Klem fra Rita i Florø

Rita sa...

Oi, det innlegget ble langt...
Beklager at det tok sånn plass...

Rita sa...

Meg igjen....

Ville bare si at jeg har linket til deg lenge jeg.... Er ikke så høflig av meg. Joda, vanligvis er jeg det, men har gått ut i fra at det er greit for de fleste.

Så bare link i vei du med ekstra god samvittighet :-))

~Lille my~

Anonym sa...

ÅHH så nydelig denne også var da!!

Fantastiske farger!!

Hege sa...

Så nydelig. Virkelig flott og delikat. Har sansen for stilen din.

Kjære Torill - det gjør vondt å lese om pappaen din! Min største kondolanse og mange tanker din veg!

Stor pinseklem!