onsdag 7. mai 2008


For en stund siden fikk jeg en pris fra Hanne (http://www.hanneskrumspring.blogspot.com/). Noe som virkelig var utrolig overraskende og ikke minst gledelig! Tanken bak slike priser er at de som får den skal gi den videre til 5 andre som fortjener den. Det er vel egentlig slik også at man skal gi den til noen som ikke har fått den før - men det er veldig vanskelig altså...


Jeg har allerede gitt en pris av gull til min gode venn Gitte (http://www.gitteslillelykke.blogspot.com/). Hun er en utrolig inspirasjon for meg, og jeg elsker å scrappe med henne!!! bl.a....

* Den andre prisen vil jeg faktisk gi tilbake til Hanne. For ei dame, full av kort-skaper-glede, og virkelig omsorg for folk hun møter! Jeg har virkelig skjønt at du er ei dame med stort hjerterom. Tusen takk for nydelig kort jeg fikk, i en tid der jeg virkelig trenger all positivitet og styrke jeg kan få! Så for det - en pris!

* Den tredje prisen må jeg gi til Bibbi. (http://www.bibbisdillerier.blogspot.com/) Jeg vet at også hun har fått den før - men hun fortjener den virkelig. Her lages de nydeligste kort, og inspirerer meg virkelig til å utfordre meg litt i kortlaginga! Og hun lager alltid fine kort!!!!!

* Når man først liker denne stilen, må jeg virkelig også gi en pris til Ellas. Hun leverer gang på gang, og hun har noen flotte LOer innimellom kortene sine også! Det er alltid kjekt å titte innom hennes blogg også! Stå på! http://www.ellascraftroom.blogspot.com/

* sist men ikke minst vil jeg gi en pris til familien min, som har gått igjennom en tøff tid i det siste. Pappa døde forrige fredag. Han har blitt en trygg og god engel. Det vil aldri bli det samme uten han, men vi får gråte de tårene som kommer - og gå videre langsmed. Og ikke minst - ta vare på alle gode minner. For de er det mange av!!!


2 kommentarer:

bibbi sa...

Tusen tusen takk Torill - ingenting som inspirerer mer enn å høre at en kan være til inspirasjon for noen, tusen tusen takk!

Superstor klem til deg!
bibbi

Hanne sa...

Åååå *snufs* nå ble jeg veldig rørt altså!! Tuuusen takk, Torill! Så flotte ord (jeg la ikke ut det kortet ditt i bloggen min, syns det ble litt sånn show-off... alt trenger jo ikke å være offentlig).

Må tenke litt jeg nå, så det er ikke sikkert jeg får sendt den videre sånn på styrten.

Ta vare på deg selv!
Masse klemmer fra Hanne:)