fredag 2. mai 2008

Litt inspirasjonKom over disse bildene, og ble så inspirert til å tenke litt hus igjen! Har vært litt i vinterdvale! Men nå er det vår og lyse dager, og trangen etter å ta fram maleklærne kommer snikende...

4 kommentarer:

bibbi sa...

Hei hei :)

Takk for koselige kommentarer i bloggen min *klem*

De rammene jeg bruker lager jeg med en brush i Photoshop :)

Stemmer at jeg lager for Scrap&Sånt ja, men bor nok dessverre i andre enden av landet ;) - godt det er nettbutikk, selvom jeg virkelig skulle ønske jeg kunne tatt meg en tur i den fysiske butikken nå når de har åpnet den :) Spørs om jeg ikke må smiske med gubben så vi kan legge ferien nordover i år *lol*

Stjerneglimt sa...

Hei, hei!
Koselig at du kikket innom hos meg med en trivelig kommentar!
Har kikket litt hos deg også, og her var masse fine kort =0)

Hanne sa...

Hups :)

Bare titter innom for å si hei, egentlig, tar en pause fra hagen. Har klart å rive meg løs fra papiret og konsentrert meg om dødt gress i stedet :/ Gjett hva jeg synes er artigst??

Ha en fin kveld i det fine været, håper vi sees snart!
Klemmer fra Hanne:)

Har forresten en storstilt sko- og klesoppryddingsrunde på gang, flere årganger skal ut av huset! Er du interessert i å arve noe?

Hanne sa...

Å, Torill, jeg har ikke fått med meg at pappa'n din er død :( har nok ikke lest avisene godt nok etter at vi kom hjem. Det var veldig leit å høre, skal tenke ekstra mye på deg i morra!!!

Kjempeklem fra meg
- skal si fra når jeg er ferdig med ryddinga, så kan du og/eller gutta stikke innom :)