tirsdag 7. juni 2011

CasaMix #5

Oppgaven gikk ut på å bruke punch, emballasje, mist og GARN, kortet skulle være i fargene grønn, hvit og blå. Og denne gangen skulle det være et kort i størrelsen 10x20cm.

Her er mitt bidrag i denne runden!

Jeg har brukt embalasje fra Primablomster (takk Line) og bølgepapp. Punchen er en sommerfuglpunch fra Martha Steward (takk Camilla). Garnet er brodérgarn (takk Mette). Misten fikk jeg låne av Vibeke, bysten lånte jeg av Ida! Tusen takk damer for at dere er så behjelpelige når jeg er på treff og ikke har tatt med meg det jeg trenger AKKURAT når jeg trenger det! Ellers tror jeg at jeg klarte å bidra med resten selv:0)

Ikke noe problem å være på treff iallefall!!

Kosa meg veldig med dette kortet!
Tusen takk for alle stemmene kortet mitt har fått på avstemmingen!!!

8 kommentarer:

sandi sa...

Wow! This is just absolutely gorgeous! LOVE all the elements here!!!!!!

Anonym sa...

Kjempe nydelig pyntet tag!! :))) Klem

Vibeke sa...

Dette er det desidert flotteste og kuleste kortet jeg har sett noen gang!! Jeg bare rådigger dette!! Og moro at jeg kikket på hele kortlagingen din!!:)
Flinka:)

Anne sa...

For en kul oppgave, og et dødsherlig resultat, så tøft og gjennomført. Jeg elsker bysten og trådsnellen, og alle de herlige detaljene som passer så godt. :)

Klem, Anne.

Linda64 sa...

Kjempelekkert kort og flott med mange bidragsytere :-) Treff er gøy :-)

Bente sa...

WOW - dette kortet digga jeg:) Ultrakult:))) Stemte på det på casamix:) Masse lykke til vidre i casamix... klem fra Bente

Hildegunn sa...

Lekkert lag på lag-kort! Så masse flott du har dæsjet på :)

Ønsker deg en fin kveld!
klem

mettepip sa...

Så utrolig kult dette ble! Hadde en liten mistanke om at dette var ditt selvom jeg ikke så det på treffet;) Veldig flott pyntet, og morsomt å kunne bidra med litt garn, selvom ikke visste hvilket garn du hadde brukt;)
Ha en flott pinsehelg!
klem fra
Mette